Черненко: Для СБУ немає "червоних ліній" при ударах по території рф, тож вона переносить війну у росію

484

Для Служби Безпеки немає "червоних ліній" при ударах по території рф, тож вона переносить війну у росію.

Про це пише політолог, екс-нардеп Олександр Черненко, коментуючи останні підриви складів боєприпасів під Воронежом.

Експерт підкреслює, що СБУ наносить не поодинокі удари, а здійснює масові атаки, які знизять можливості росіян на фронті.

"Мова йде про продовження багатоступеневої операції по системному знищенню складів зброї на території ворога. Очевидно, що військові аеродроми, склади з боєприпасами та об‘єкти інфраструктури, які працюють на війну, - є законними цілями для України", - наголошує екс-нардеп.

"Для підлеглих Малюка немає «червоних ліній" на території рф. Все, що працює на війну з Україною, має бути знищене. Поки західні партнери думають чи давати дозвіл на удари своєю зброєю вглиб росії, Служба вже здійснює такі удари власними дронами. «Бомбити Воронеж» - це більше не мем, а частина програми СБУ по демілітаризації рф», - акцентує політолог.

Черненко відзначає надзвичайну точність дронів СБУ.

"Місцева влада традиційно заявила, що збила всі безпілотники, а падіння викликане уламками збитих дронів. В момент, коли я пишу цей блог, склад продовжує горіти і вибухати другу добу. Як бачимо, «уламки" від СБУ найбільш точні у світі. А місцеві жителі, яких терміново відселяють подалі від гігантської пожежі на складі, мені здається можуть почати сумніватись, що «СВО йде за планом»», резюмує експерт.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама