Лише 9% українців вважають, що Telegram треба повністю заборонити, - опитування

560

54% українців вважають, що не варто повністю забороняти месенджер Telegram, а треба запровадити певні обмеження і контроль - блокування окремих каналів тощо.

Про це повідомив Київський міжнародний інститут соціології, який опублікував результати опитування, проведеного 1-6 вересня.

"Ми ставили запитання про в цілому ставлення до заборони Telegram в України. Наразі лише 9% українців одразу стверджують, що його треба повністю заборонити. Водночас і лише 26% вважають, що його не варто жодним чином контролювати", - сказали соціологи.

"У разі якщо власники Телеграм категорично відмовляються блокувати канали, що поширюють російську пропаганду і дезінформацію, то в такому разі 60% українців підтримали би повну заборону Телеграм", - пише КМІС.

Переважна більшість українців (71%) вважають поширення російської дезінформації і пропаганди у соціальних мережах досить або дуже серйозною загрозою. При чому 33% з них зараховують цю загрозу до однієї з найбільших, повідомили соціологи.

Опитування провели методом телефонних інтерв'ю на основі випадкової вибірки телефонних номерів. Опитали 1015 респондентів віком від 18 років.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама