Сазонов: Виплата екскерівнику Укренерго еквівалентна виплатам військовим на передовій за 40 років

463

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов обурений виплатою екскерівнику державної компанії "Укренерго" премії в розмірі 40 млн грн, що еквівалентно виплатам військовим на передовій за 40 років.

Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

"Держава цінує своїх захисників. Це правда. Але не настільки дорого. Хтось скаже, що я заздрю? Звісно, так. Я 40 млн можу заробити, якщо ні на добу не вилізу з "нуля" упродовж 40 років. Тобто всього 40 років воювати на "нулі" — і нормальний український воїн заробить навіть більше, ніж премія керівнику держпідприємства при звільненні", — написав військовий.

Раніше премʼєр-міністр Денис Шмигаль прокоментував інформацію про 40 млн грн премії екскерівнику "Укренерго" Кудрицькому.

Він заявив, що затвердження фінансових умов контрактів, в тому числі питання премій, з керівниками державних компаній є прерогативою наглядових рад.

Нагадаємо, 2 вересня наглядова рада державної "Укренерго" ухвалила заяву Кудрицького і звільнила його за згодою сторін.

За повідомленнями ЗМІ, наглядова рада прийняла протокольне рішення про виплату Кудрицькому премій за роки війни. Виплата премій в державних компаніях на час воєнного стану була зупинена. Мова, за даними ЗМІ, йшла про не менш як 40 млн грн.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама