Енергоатом закликає працівників ЗАЕС звертатися до Дирекції з персоналу щодо переведення на вакантні посади

996

Енергоатом два роки платив зарплати працівникам окупованої Запорізької АЕС, які вимушено покинули свої домівки, але тепер припинить це робити. Про це повідомила пресслужба компанії.

Працівники ЗАЕС досі отримували 2/3 заробітної плати, або один посадовий оклад за вимушений простій. Однак довгий час перебування у простої може негативно вплинути на рівень їхньої кваліфікації, вважають у держкомпанії.

"У звʼязку з цим Енергоатом закликає працівників ЗАЕС звертатися до Дирекції з персоналу щодо переведення на вакантні посади. Це надасть можливість зберегти свої професійні навички, опанувати нові спеціальності, забезпечити себе повноцінною заробітною платою", - йдеться в заяві.

Для таких працівників є вакансії у структурних підрозділах компанії у Нетішині, Вараші, Южноукраїнську, Славутичі та Києві. Робітникам обіцяють забезпечити необхідне навчання та бронювання військовозобовʼязаних.

"У разі відмови зайняти вакантні посади в компанії, НАЕК буде вимушений переглядати умови зайнятості працівників Запорізької атомної електростанції, які перебувають у вимушеному простої, та розглядати питання про тимчасове призупинення трудових договорів", - додали в компанії.

З початку повномасштабної війни Енергоатом працевлаштував 539 працівників окупованої Запорізької АЕС на інші посади. Крім того, у відрядженнях та за роз’їзним характером працюють 710 осіб. У простій з підвищеною оплатою в розмірі одного посадового окладу компанія перевела 2177 працівників ЗАЕС, які залишаються на тимчасово окупованих територіях.

Завантаження...
Комментарии (0)
Для того, чтобы оставить комментарий, Вы должны авторизоваться.
Гость
реклама
реклама