За год в Украине значительно подорожали продукты, в том числе и необходимые для приготовления борща по классическому рецепту. Стоимость борща за год выросла на 30%.
Об этом свидетельствует свежий «индекс борща» от экспертов BRDO.
Указано, что в феврале прошлого года порция борща на четверых, приготовленная по традиционному рецепту, обходилась украинцам в 62,06 гривен, а в феврале текущего года на такие же продукты в том же объеме придется потратить 80,92 гривны. То есть стоимость выросла более чем на 30%.
Все ингредиенты борща подорожали в разной степени. Например, цена на свинину выросла на 12,03 процента, со 103,70 грн до 116,28. А вот стоимость белокочанной капусты увеличилась почти в четыре раза — с 5,45 грн за кг до 20,95 грн.
e-mail: [email protected]
Ідеї оформлення, стиль та весь зміст сайту www.capital.ua є об'єктом авторського права та охороняються законом. Будь-яке використання матеріалів сайту допускається тільки при дотриманні правил передруку і за наявності гіперпосилання на www.capital.ua. Дозволяється використання тільки матеріалів, що знаходяться у відкритому доступі і лише за умови посилання та/або прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на безпосередню адресу матеріалу на www.capital.ua www.capital.ua /a>. Посилання/гіперпосилання має бути розміщене в підзаголовку або першому абзаці матеріалу. Розмір шрифту посилання або гіперпосилання не повинен бути меншим за шрифт тексту використовуваного матеріалу. Будь-яке використання матеріалів, які знаходяться у закритому доступі та доступні лише зареєстрованим користувачам, допускається лише за попереднім письмовим дозволом правовласника. Категорично заборонено передрук, копіювання, відтворення, зміну або інше використання матеріалів, опублікованих з позначкою в рамках угоди про синдикацію з Financial Times Limited. Використання матеріалів, які містять посилання на агентства France-Presse, Reuters, Інтерфакс-Україна, Українські новини, УНІАН суворо заборонено. Матеріали, позначені знаком публікуються на правах реклами.
Всі права захищені. © 2012 - 2023